2020-12-03 07:32:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Este váratlan hírt kaphat egy barátjától, ami felülírja az eddigi terveit

Napi horoszkóp december 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyében jár, ez sok ösztönzést és bizakodást ad önnek. A munkájában az új feladatokat tegye a sor végére, és inkább foglalkozzon a megszokott tevékenységeivel. Este váratlan hírt kaphat egy barátjától, ami felülírja az eddigi terveit.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma lehet, hogy szembesülnie kell olyan dolgokkal, amiket már régen el kellett volna intéznie. Valakit a bizalmába fogad, elmondja neki a problémáit, és ettől nagyon megkönnyebbül. Olyan ismerősökkel is találkozhat, akiket már régen nem látott.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nehezen tudja rávenni magát arra, hogy anyagi gondokkal foglalkozzon. Pedig most fontos lenne, hogy áttekintse a pénzügyeit! A kapcsolatok, különösen a családi és a szerelmi kapcsolatok ma különösen jelentőségteljesek az Ikrek számára.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyében van. Akár csodák is történhetnek ma! Egy bizonyos ügyben megsejt majd valamit, rájön, hogy mit akarnak mások elhallgatni ön elől. Tartson több szünetet nap közben, mert ma könnyen elfárad.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Meglepő lelkesedéssel lát a nehéz feladatok elvégzéséhez. Egyre többen veszik észre rátermettségét, és ismerik el a képességeit. A mai nap alkalmas az üzleti tárgyalások lebonyolításához és a bankügyek intézéséhez.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Eseménydús és szép nap várja. Ha olyan hobbija van, mely a munkájával, hivatásával is kapcsolatos, akkor most komoly eredményeket érhet el. Anyagi elismerés lesz tehetségének és kitartásának jutalma.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy fontos kérdésben az a határozott érzése támad, hogy eltitkolnak ön elől valamit. Ne hagyja magát lerázni, járjon utána a dolognak! A megérzése nem csal, egy fontos információra fog bukkanni.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Rák jegyében van. A mai feladata nagy taktikai érzéket igényel. Viszont ha sikerül ellavíroznia a többiek ellentétes érdekei között, akkor sokat nyerhet ön is. Ráébred arra, hogy valaki nagyon sokat jelent önnek, és ez az érzés megerősíti kapcsolatukat.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sürgős intézni valója lehet, ami a pénzügyeivel van kapcsolatban. Legyen óvatos, nehogy elnézzen egy számot, vagy dátumot, és alaposan olvassa át az adminisztrációt.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Valaki a bizalmába avatja, tanácsot kér öntől. Ha tud segíteni, akkor vegye komolyan az ügyet, az illetőnek nagyon fontos, amiről kérdezi. Az este jó hangulatban telik, hívja meg vendégségbe a barátait!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagyon jól alakul a mai napja. Ha egyedülálló, akkor találkozhat azzal az emberrel, aki hosszú távon a társa maradhat. Ehhez persze az is kell, hogy észrevegye, ha valaki közeledni próbál önhöz!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Elégedetlenkedő emberek bukkannak fel a Halak körül, akik megnehezítik a helyzetét. Ne vegye magára a kritikát, nehogy elvegyék az energiáját a negatív megjegyzésekkel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: